miercuri, 21 martie 2012

Girl Gone Wild...impreuna cu Madonna

Madonna , asa cum o stim noi ,se intoarce ! Aerul de bunicuta pocaita care l-a adoptat in ultima vreme ,pare ca nu ii aduce prea mult succes .E normal ! Pentru ca succesul Madonnei e construit pe imaginea fetei rebele ,lipsita de orice prejudecata ,gata sa socheze pe toata lumea cu aparitiile ei !
Dupa vizita la Bucuresti , Madonna , intra in dizgratia  romanilor,bine a unora dintre romani ,care s-au simtit lezati de comentariile ei in legatura cu homosexualii si tiganii.Ce sa faci ,asa-i romanu ..tolerant din cale afara .Stiti  ,iubim tiganii dar le uram comportamentul ! La fel si gay ,ii iubim ..dar in  puscarii si spitale de psihiatrie ,material de studiu pentru  Josef Mengele , parca le-ar sta mai bine .Dar sa ne intoarcem la oaia ,noastra ,pardon ,oile noastre : Madonna ,dar mai ales la ultimul ei  videoclip la piesa  "Girl Gone Wilde",mai pe romaneste "Fetele o i-au razna ".
video
Interesant ,si mai ,ce sa o mai lungesc .Ii fain ,iar ideea cooptarii celor de la "Kazaky" geniala !Cunoscatorii in materie  de barbati ...pe tocuri stiu la cine si ce ma refer .
Cine sunt ei  ? Da un clik pe situl lor oficial :http://www.kazaky.com/about/,iar aici ,mai jos ,o monstra din ceea ce stiu sa faca ei .
video
Hai ziceti ca va place ...stiu ca va place ...nu va plac tocurile ?Hmmm,hai sa ne mai uitam la un clip .Merita ...doamne ce ... draguti ar fi fara tocuri :))
video


Prima piesa postata se numeste"In de middle" iar a doua simplu "Love".
Intorcandu-ne la Madona ,eu zic ca a obtinut ce si-a dorit prin cooptarea celor de la Kazaky,adica putina atentie si muuuuuulte dispute pe net ,in care e acuzata ( fara motiv )ca o copiaza pe Lady Gaga  :)).
Pai jumatate din ce e Gaga ,nici nu era parte componenta a vre-unui spermatozoit din boasele lui tata-su ,cand Madona  filma " Justify my love"


sau "Deeper and depper ".


Defapt ,toata lumea stie ca Madonna e mentorul lui Ledy Gaga,desi nu toata lumea o recunoaste.
Ideea e ca imi place  cand fetele o i-au razna,iar baietii umbla pe tocuri ! Super piesa  si clipul melodiei !


Niciun comentariu: