vineri, 28 ianuarie 2011

La multi ani mie,normal ,da cu-i ai vrea ?!

Un an a mai trecut .Sunt mai batran ,poate mai intelept(hai sictir :)) ) cu siguranta mai carunt.Realizez ca trece timpul iar eu stau pe loc ,cramponat in pezent ignorand viitorul .Privesc inapoi cujind la anii pierduti in ignoranta ,la anii pierduti gandind ,analizand ,ingropandu-ma in mormane de reprosuri si complexe.
Acum traiesc ,prins intr-o lume numai a mea, in care totul este posibil ,in care nimic nu e la voia intamplarii ,o lume in care eu sunt dumnezeu. E inca un an trecut , asa cum vor mar mai trece inca ,sper ca nu foarte multi , un an in care pot sa zic ca nu am facut nimic.Pauza . O infernala pauza in care linistea e asurzitoare iar intunericul intepator. E al treizecisidoilea an in care inima bate din inertie ,e al treizecisidoilea an in care singuratatea stapaneste fara drept de apel ,al treizecisidoilea an in care astep urmatorul an cu speranta ca la anul va fi mai bine . E dulce amagirea...ma intreb de ce ar fi altfel al treizecisitreilea an ? De ce ? Asa cum sclipeste motoul acestui blog,trebuie stiut ca adevarul ucide speranta ,lasata sa traiasca ar naste oribile cosmaruri. "La multi ani ,la multi multi ani,in lumea ta !" E ziua ta ,adica e ziua mea ,nu mai sper la fericire ,nicimacar la bucurie ,stiu ca viata mi-a fost data s-o traiesc si incerc sa o traiesc fara sa astept prea mult de la ea .Invat sa nu am mari sperante ,ca dezamagirile sa nu fie pe masura ,incerc sa fiu decent si cumpatat ,echilibrat si cerebral.Incerc sa fiu matur..incerc.
Un lucru bun pot sublinia pentru anul pe care il inchei .Relatia mea cu omul pe care il iubesc.
La multi ani ,Alin
DEDICATIESi acum un mic cadou ,din partea mea pentru mine :D


No ,ase cum spuneam ,acuma ,da ,"La multi ani!" :))

3 comentarii:

Marius spunea...

La multi ani...tie! :)
PS:Cred ca ma repet...dar am probleme cand iti incarc pagina, ruleaza f greu, se blocheaza si am incercat asta de pe 3 comp. diferite...Iar mai nou nu mai merge sa postez utilizand id-ul de pe wordpress (bumblebee)!
Anyway numa' bine!

adi spunea...

Multumesc pentru urare .:)
Probleme cu incarcarea paginii...hmmm...
Cred ca pot fi doua probleme .
1)o conexiune slaba la internet
2)un script care merge prost
O sa incerc sa lucrez la sablonul blogului pentru a rezolva problema de la punctul 2 .
Cat despre cealalta problema ,cu id-ul ,nu stiu :-/ .
O sa incerc sa rezolv ambele probleme .
Multumesc pentru pentru interes si sa ai parte de tot binele din univers :-*

Liviu spunea...

No, "fain". Eu numai acum dau peste asta. La mulţi ani, cu întârziere! Şi îmi cer iertare că nu am ştiut la timp.