miercuri, 10 aprilie 2013

Vive la Revolution!


Franța se alătură clubului selec al țarilor europene care au ințeles că a lăsa doi oameni să iși unească destinele,indiferent de sex,nu reprezintă un pericol pentru societate.

Senatul francez,aprobă,la limită ce-i drept,căsătoriile și adopțiile de către persoanele de același sex,"punându-se astfel capăt discriminărilor" in opinia președintelui Partidului Socialist din Franța,François Rebsamen.

Un pas important pentru Europa,un alt indicator care ne arată cât de departe suntem,noi românii,ca și mentalitate de Europa.Dacă pentru majoritatea românilor homosexualitatea e o boala psihică,Europa  s-a debarasat de prejudecați și incearcă să repare nedreptățile savârșite de-a lungul istoriei.

Zilele trecute povesteau câteva colege despre gay,iar opinia generala a fost că totul e ok,pâna la infiatul copiilor.Ar fi de acord cu căsătoriile gay  dar nu si infiatul de copii pentru că un copil"ar trebui să aibă dreptul de a alge dacă parinții să ii fie gay sau hetero"!!!

Ideea e o tâmpenie,știm cu toții că parinții ,buni sau răi,nu avem cum să ni-i alegem!Iar faptul că "nimerim" peste oameni buni,sau răi e  pură loterie!

Plus că cine iți garantează că născut fiind intr-o familie hetero o sa ai o educație și o creștere excepțională ?Oare copilul acela,de trei anișori,care zilele trecute a bătut la ușa vecinilor să le spună că mami și tatii nu mai trăiesc,pentru că tati și-a omorat nevasta in fața ,ar fi suferit mai mult fiind in grija unei familii gay ? Intreb,doar!

Referitor la temerea că ,odata copilul crescut intr-un astfel de mediu,ar imprumuta comportamentul parinților,intreb din nou ,oare noi gayi nu din familii "normale" ne tragem ?!

Sunt aceleași discuții interminabile,același cerc vicios in care ne invârtim,aceleași mentalități invechite care ne trag in obscurul gri al periferiei Europei !

Vestea tristă pe pentru ,noi gay, dar vestea buna pentru heteroi, e ca nimeni din comunitatea gay din România nu iși dorește  casatorie și copii pe deasupra!Pentru marea majoritate  gaylor din România a fi gay e sinonim cu a ți-o trage-o cu cât mai mulți in cel mai scurt timp!Din pacate fenomenul e atât de generalizat incât proietul casatoriilor gay in România e mort si îngropat demult!

Mă bucur ,totuși,că intr-o lume in care familia tradițională se face țăndări,divorțurile egalând casătoriile,o categorie de oameni din Europa și nu numai se luptă pentru deptul lor de a putea traii,muncii si iubii  alături de persoana iubită indiferent de sexul care il are !

Niciun comentariu: