luni, 3 iulie 2017

Boc a facut poc cu parada de la Cluj

  
   A fost parada la Cluj...Una mica și dosita pe străzi laturalnice. Așa fu voința unui primar piticot cu amici legionari.
A fost la Cluj și marș pentru familia traditionala, în centrul orașului, unde Noua Dreapta a arborat falnice stindarduri și mandre discursuri cu iz fascist.

        Acum câțiva ani, cam vreo 10, când am ajuns în urbea ardeleana vedeam un oraș traumatizat de nationalismul fanatic a lui Funar. Stalpi, trotuare, banci, orice purtau încă culorile tricolorului.
Falnicul primar daduse ordin ca tot ce e pe domeniul public să fie colorat în trei culor: albastru, galben, roșu.

        Simțeam incordarea dintre maghiari, romani și tigani...Dar încet, încet am simțit cum incordarea scade si orașul infloreste sub razele blande ale diversitatii!
Eram bucuros ca la Cluj se desfasura un festival de film gay, un Miss Travesti, era și un club gay unde ma simțeam în siguranță. Mandru de un oras in care a fi gay nu mai era un capat de tara.

Toate astea le-am simțit pana sâmbăta 1 iulie 2017.


     Azi, Clujul anilor 2017 s-a prăbușit sub greutatea prejudecatilor, discursurilor instigatoare la ura, sub greutatea intoleratei fata de semeni, în uralele unor oameni dezinformati și semianalbebeti care habar n-au unde sa pună o cratima.

    Primaria Cluj, după 20 de cereri depuse, a autorizat pe traseul solicitat de organizatori, spune Boc, „parada” gaylor pe malul Somesului.
Aceeași primărie a autorizat o manisfestatie a Noii Drepte, la solicitarea depusa de aceștia după ce poponautii cerusera să fie autorizați ....ghici unde?! Fix în centrul urbei la umbra statuii lui Iancu.
Nu a mai contat ca acolo, fix atunci se mai desfasura o alta activitate (targul maestrilor populari), fix în ciuda pulii de legi care intrezice doua manifestatii concomitent ( motivul refuzarii autorizatiei pentru gayi care depusera cererea pentru același Iancu), Boc ii autorizează pe fasciști cu nonsalanta.
Ete ca piticul poate lasa doua manifestatii să se desfasoare, așa fix în ciuda pulii!

Asta e! Clujului ii șade bine intolerant, homofob și xenofob incurajat de liderii lui! 
Am să pun mai jos câteva comentarii a acelor crestini ortodocsi care își iubesc aproapele pana la sânge. Intenționat nu am blurat numele celor care au comentat.












      Vine parada, trece parada obscena a gaylor și începe a celor normali scarbiti ca doi oameni decid sa și-o tragă cum vor!
Uneori îmi vine sa rad copios la gandul ca unii cretinopati cred ca prin legiferarea parteneriatului/ casatoriei intre persoane de același sex ei vor fi obligați automat să se futa în cur ( în opinia lor la atât se reduce homosexualitatea! ) Dacă casnicia lor cu nevastele lor se reduce doar la 10 secunde de băgat penisul în vagin, după care fac cu greu fata frustrarii femeilor lor care ar fi vrut mai mult decât 10 sedunde, musai și la alții să fie tot așa! Ar fi hilar dacă nu ar fi chiar tragic.
Alții când aud de căsătorie se gândesc ca după legiferarea acesteia intre doi bărbați, Biserica va fi obligata sa oficieze cununii religioase acestor oameni. :)))
Dar orice e posibil la prețul coresct, BOR știe ce zic!

Așa cum ziceam, începe demostratia fascistilor la care se spune ca gayi au făcut o chestie obscena pe maul Somesului, moment în care o femeie spune ca ea a fost acolo și nu a văzut nimic obscen.
Infuriati ca o FEMEIE îndrăznește sa ridice vocea într-o adunare a bărbaților asmut jardarmii pe ea, concomitent cu tabararea aripei inarmate a Noii Drepte : Organizatia Generala Voluntara pentru Prevenirea Faptelor Antisociale.

          O organizatie care își propune sa pedepsească pe cei care trebuie pedepsiți. Ceva de genul ca  în Arabia Saudita care patruleaza pe străzi și biciuesc pe cei care nu respecta Sharia, uneori mai decapiteaza câte un hot, mai arunca de pe clădiri câte un poponar, dar în rest sunt detraba.

Domnii poarta insigne la piept asigurand voluntar, asemeni trupelor SS a lui Hitler, ordinea și disciplina în oraș!

Jandarmii nu i-a văzut ca ii huiduiau pe gay la  parada. Nu! Ca dara erau ditamai matahalele.

Dar bine au făcut ca au luat pe sus o muiere.

Bravo vouă, coaie! Bravo! În sfârșit cineva pe măsura voastră cu care să mă masurati puțuca!

           Închei, trist aceasta postare! Trist cu speranța ca Romania, sau măcar partea asta de țara să fie mai deschisă, moare îngropată în lipsa interesului de al cunoaște pe cel de lângă tine fără a pune etichete.

Trist ca o mana de oameni cred ca ei sunt mai privilegiati prin simplu motiv ca s-au născut așa.. „normali”!

Niciun comentariu: