marți, 1 octombrie 2013

O tara ca afara

Ca Romania e o tara a contrastelor duse la extreme ,stim.Ca Romania e o tara crestina ...stim si asta ,ca aceasta tara se revolta ca o televiziune mimeaza o nunta gay ...era de asteptat ,dar cum e posibil ca in aceasta tara, "eminamente" crestin ortodoxa, un om sa moara in plina strada ,plin de sange si nimeni sa nu dea un telefon la salvare !
Nu pricep si nu pot intelege !
        Se semneaza petitii impotriva gay-lor,dar sunt  omorati in stil barbar cei mai fideli amici ai nostrii!
Uneori mintea imi sta in loc si incearca se proceseze aceste contradictii,sa traga concluzii ...dar e ilogic si fara noima !!
Numai in Romania bunicii ies la demonstratie ,cu nepoteii,care au pancarte pe care scrie ca vor o tara ca afara ,asta dupa ce tot ei ,bunicii,nu si-au supravegheat nepotii care au sfarsit in gura unor caini!
Caini aparuti tot din neglijenta poprului iubitor de dumnezeu !
         Acum ,cand haitele bantuie aleile capitalei,mai marii bisericii au  solutii divine, ne sugereaza sa-i dam la ursi ...ca desert!Biblia ne lasa !
Am avut si eu doi catei ,care au murit in chinuri groaznice .
Unul otravit de un vecin ,iar celuilalt i s-a bagat furca in gat ..tot de catre un vecin !Iar daca am reactionat ..tot eu am fost nebunul care se pune rau cu vecinii din cauza unui ...caine ,ma rog  ..doi caini
Dar ,asa cum ziceam la inceput marea problema ,care trebuie sesizata la CNA e nunta celor doi gay !
Un sportiv ,sare un gard ,isi rupe gatul si NIMENI nu reactioneaza!Moare cateva zile la spital p
entru ca este lasat sa zaca cateva ore in strada fara ca cineva sa intervina !

Si eu vreau o tara ca afara !


O tara in care oamenii sa fie responsabili si educati !O tara in care daca vreau sa imi i-au iubitul de mana pe strada sa nu-mi fie frica ca voi fi lapidat in piata publica !
O tara in care e contruiesc SCOLI nu biserici !
O tara in care cine omoara un caine sa faca puscarie !
O tara in care copii sa nu moara omarati de cainii lasati fara stapan !

Toti vrem o tara ca afara ,dar asteptam pe altii sa vina si sa ne-o transforme ...si daca bineinteles fara gay,fara caini doar cu biserici poleite si scandal la TV .


Niciun comentariu: