luni, 18 iunie 2012

Keky,poveste cu iz de labareala

(ATENTIE,POSTAREA CONTINE LIMBAJ VULGAR)
Extraordinar !:)))
Asta pare a fi exclamatia zilei !
Doua posturi intr-o zi ?
Pare prea mult ,nu ?
Ei bine,cu riscul de a va intoxica , indraznesc sa propun un alt subiect ,de data asta schimband macazu ejaculand direct in lumea gay.
La tv nu prea ma uit ,dar si cand ma uit ...imi amintesc de ce nu ma uit .
La Acces Direct ,de pe Antena 1,apare ...KEKY,primul barbat pe tocuri care ...canta .
Nu ne-a ajuns Naomi,ca apare alta aratare desprinsa ,parca, din filmele lui Hitchcock.
Revenind la subiectul unei alte postari de saptamana trecuta ,cand ma intrebam daca ei/ele sunt reprezentative pentru comunitatea gay,iata ca raspunsul pare sa ne fie dat mai repede decat m-as fi asteptat .
Se pare ca da ,ei/ele ,ne reprezinta .
De data aceasta barbatul cu tocuri , care nu are voce si care mizeaza pe coarda sensibila a societatii, pozeaza in baietelul  violat si transformat in gay de experienta traumatizanta la care l-a supus varul sau in varsta de ...10 ANI !!!
Da !El avea 7 ani iar varul lui 10 ani !El a devenit gay,in urma acestei nenorociri,experienta asta neplacuta l-a facut sa ii placa sa suga pULa si sa se fUTa in cur iar apoi ,mai tarziu,cand probabil ca a prins mirajul tocurilor a inceput sa se indragosteasca ... de barbati !
Saracutul ,exact in momentul cand ,copil fiind,s-a indragostit de o fetita .:(( ,saracutul ,l-a violat alalalt copil care avea varsta de 10 ani ... cu coada de la matura sau ..de ce nu cu tocul de la pantofi.
Pai ,KAKY sau KEKY ,la 10 ani nici paru pe pULa nu mi-mi era crescut ,si banuiesc ca nici lu' varut-o !Cum dracu sa te violeze ala ?!CU CE ?!!!!Cu coada la matura ? 
Si dragule ,cum pULa lui Hector sa devi gay pentru ca ai fost violat de putulica lu unu de 10 ani ,amenintat si santajat ?
Adica ,prin comparatie,daca o femeie e violata se transforma in violatoare ?!!
Da !Nu contest, un viol e o experienta traumatizanta si o persoana violata se poate vindeva,psihologic vorbind ,foarte greu ,dar iubitule ,o persoana care e violata ,CREDE-MA,nu se duce la tv sa spuna ca a fost violata.Problema principala in vindecarea acestor cazuri e tocmai interiorizarea persoanei violata ,iar a o face-o sa vorbeasca e inceputul vindecarii ei !Fara efecte colaterale gen pantofi cu toc sau falus gigant pe noptiera .In ceea ce-l priveste pe Kaky ,destainuirea nu a facut decat sa ii adanceasca "criza"si sa il propulseze in lumina reflectoarelor.
La asta, e clar ,o strategie de marcheting ,dar ce ma enerveaza cel mai mult e ,cum pULa mea,ii gasesc astia de la tv !!!Exista vre-o pepiniera pe undeva ?
Cum dracu sa fim acceptati de societate cand apar panaramele astea care spun ca sunt gay doar pentru ca au fost violati cand erau copii si ca efect intarziat se simnt  impulsionati sa  sa umble pe tocuri!!!
De cantat ,nu a mai apucat saracu ,ca i-au taiat hongu aia de la Antena 1,dar imi dau cu presupusu  ca daca canta precum e si de inteligent cu siguranta ca nu o s-o detroneze pe Naomi.






9 comentarii:

Liviu spunea...

Ăsta se contrazice singur: nu e nici măcar travestit, iar după un minut spune că nu toţi gay-ii se îmbracă la fel. Deci e gay. :))

Acum o să se supere şi nu o să-mi mai urmărească blogul.

Keky spunea...

Hai sa o luam in ordine :

1)am abordat mai mult machiaj si haine de lac tocmai pentru ca am vrut sa fim in ton cu piesa , in care se vorbeste despre sex si sa abordam o imagine sado-maso . inca de la inceput am specificat ca nu sunt transexual si nici travestit ;

2) piesa este deja in playlisturile radio-urilor , urmeaza sa fie difuzata de indata ce inchei negocierile cu una dintre cele 2 case de discuri ca m-au ofertat ;

3) gusturile nu se discuta - ca imi spui tu ca nu am voce si ca piesa e varza , eu iti raspund ca imi cunosc foarte bine valoarea ca sa mi-o puna altii la indoiala . am o scoala de muzica in spate , nu sunt nici o veste spectaculoasa , insa live cant decent . iar piesa a trecut testul oamenilor de radio si asta spune multe ;

4) consider ca am avut o atitudine foarte ok fata de comunitate , ca am specificat ca nu toti gay au devenit gay in urma unui abuz , ca multi se nasc asa si ca nu toti se machiaza ;

5) nu am nici o treaba cu Naomi - una dintre diferente ar fi ca eu oricat de foame mi-ar fi , nu stau in puf ! si daca crezi ca nu am primit oferte si asa gras cum sunt , te inseli ! :P

6) consider ca am multe de spus in industria asta si ar trebui sa ma sustineti si voi , sau preferati doar cluburile , parcurile , toaletele de la gara si coada la medicamente pe urma ???

Hai sa o lasam dracu de ipocrizie si sa ne sustinem ca suntem o mana de oameni blamati de o societate inca conservatoare .

P.S. Daca tu crezi ca varul meu la 10 ani nu avea ceva in pantaloni , imagineaza-ti ca si posteriorul meu poate era direct proportional cu ce avea el . Sau ca atunci cand el a facut 18 ani , eu aveam 14 ani si jumatate si tot era corupere de minori pe romaneste spus , right ?

O zi faina !

irefutabel spunea...

Vărul tău te-a violat pentru că a simţit la nivel energetic că eşti gay. Faptul că tu nu o conştientizai, nu schimbă situaţia. Vrei să spui că până la "viol", aveai doar fantasme cu gagici focoase, care au dispărut fără urmă după întâmplarea nefericită?
Ai ales cel mai urât mod posibil de a-ţi afişa homosexualitatea ori de a-i explica originea. Sincer, am impresia că sectele neoprotestante militante, de o homofobie cruntă, ţi-au scris discursul.

irefutabel spunea...

Şi de ce eşti sigur că homosexualitatea ta este o cauză directă a violului? Cum ai stabilit asta? O mulţime de deţinuţi sunt violaţi la puşcărie sau chiar au contacte homosexuale consimţite, dar când ies la libertate, doar gagici caută.

adi spunea...

Personal nu te cunosc si nu am nimic cu tine ,dar prietene scump, felul in care ai pasit in lumina refletoarelor e total nepotrivit !E ca si cum ai vrea sa fi apreciat la un Oscar tragandu-te in cote si genunchi pe covorul rosu !
Sa le i-au si eu in ordine :

1)felul in care te imbraci e fix problema ta !nu ma priveste ,nu ma intereseaza ,ATATA TIMP CAT NU SPUI CA REPREZINTI COMUNITATEA GAY sau faci trimitere la aceasta comunitate !

2)felicitari !m-as bucura enorm sa ai succes iar piesa ta sa devina hitul verii !mult succes .

3)gusturile nu se discuta !daca mie nu imi place ,asta nu inseamna ca nu poate sa placa altora !e bine ca ai respect de sine si iti cunosti valoarea ! un sfat ,totusi ,nu te supra evalua ,lasa pe altii sa o faca .stii proverbul ala romanesc cu lauda de sine nu miroase a bine ?

4)atitudinea ta fata de comunitate e una foarte nesanatoasa ! puteai foarte bine sa mergi pe tocuri pe toate platourile tv si sa nu spui ca esti gay !multi artisti sunt gay dar nu se "lauda" cu asta !

5)din nou felicitari ! faptul ca iti respecti corpul si mintea denota o doza de ...luciditate .

6)nu ,crede-ma ca nu prefer cluburile , parcurile ,toaletele din gari si coada la medicamente .sunt un om cuminte care merge in "Delirio" (clubul comunitatii din Cluj ) odata pe trimestru,parcurile le colind doar cu iubitul meu cu care sunt impreuna de aproape 3 ani ,iar toaletele garilor nu le frecventez pentru ca... merg foarte rar cu trenul.prefer toaleta publica de langa Teatru National din Cluj Napoca pentru ca intrarea e doar 0.50 de bani ,e foarte curat,dar asta se intampla foarte rar si numai daca se intampla sa ma pis pe mine in centrul Clujului ,altfel prefer toaleta proprie .
cat despre sustinere ...trebuie sa arati ca esti mai mult decat o simpla violata si traumatizata care cauta mila la "Acces Direct ".
P.S. povestea cu violul mi s-a parut ridicola ! si asta nu pentru ca ti s-a intamplat ci pentru ca nu era momentul si locul pentru o astfel de "destainuire".
la tv trebuia sa mergi sa te prezinti pe tine ,ca un nou produs al scenei muzicale autohtone ,viitor vip ,nu persoana violata si condamnata la homosexualitate !de asta te-am taxat ata de dur !
imi pare rau ,Keky,eu nu te pot sustine !nu asa!

kasir denis spunea...

Bun...a mai aparut o diva...intre kiky,keky,koky ori cum saracia o cheama si Naomi nu vad nici o diferenta...
Amandoua au avut o viata grea si au intrat in lumina reflectoarelor la fel de prost!
Cluburi,toalete infecte si parcuri???Sa mori tu!Cine ti-a spus ca ar face asa ceva un GAY NORMAL???
Cat despre sustinere...i-auzi...da tu crezi ca esti? Cezar,Nero,Platon,Leonardo da Vinci,Ghothe,Oscar Wilde,Ceaikovski,Hans Christian Andersen ori Alexandru cel Mare???
Si pana la urma sustinerea o primesti nu o cersesti...

Gay Gossip spunea...

Cred ca s-a mentionat faptul ca nu reprezinta comunitatea, restul e tabu... Daca va uitati acum 2 zile ce s-a postat pe Gossip veti intelege ca sunt intre pro si contra...

Nu sunt in masura sa critic pe cineva care incearca sa s efaca remarcat, cu atat mai putin cand: sunt ferm convins ca realizatorii MIRIFICEI EMISIUNI incearca sa socheze pt audienta, raiting, sa le creasca cota pe piata televiziunilor de la noi. Sunt capabili sa iti bage mortul in casa doar sa mai mute 1 procent de raiting...

Cu siguranta am sa fac, curand un post despre raiting si televiziuni locale/nationale!

rollandres spunea...

Nu ma intereseaza viata privata si nici valoarea pe care incerci sa ti-o insusesti , insa am o mare problema cu cei care incearca sa para ceea ce nu sunt . Sunt deacord cu ca ai o scoala de muzica la fel ca si Naomi si multi altii ,si este normal sa ai asa ceva daca doresti sa canti si prin munca asidua ajungi sa fi un vip , dar mai ai mult mult mult pana acolo .Nu deveni un vip inainte de
termen ,pentru ca nu o sa te aprecieze nimeni in acest ritm .

Personal imi plac melodiile tale astea pe care le ai pana acum , si cred ca sunt demne de club party ,chiar daca sunt play-back -uri . Sunt ,multi artisti consacrati care mai fac si/numai paly-back .
PS. NU incerca sa te supra evaluezi inca este prea devreme , iar modul prin care ti-ai spus numele publik iti ingreuneaza extrem de mult increderea nu numai in comunitate dar in general voebind pe scena romaneasca , atunci cand vine vorba de sustinere .
In aparitii publice adopta un alt stil cu mai putin machiaj si mai putine haine de dama ,...intreviurile tv este indicat sa fi imbracat normal baieteste nu trave ,si numai clipurile sa fie trave dar nu excentrice .
Psihologic vorbind -NU in urma violului ai devenit gay indiferent cat de convins esti de acest lucru .Esti gay de la mama natura , avand in vedere ca este demonstrat faptul ca intre 7-12 ani se dezvolta glandele care secreta spermatozoidul ,unde apare si excitatia involuntara a individului cu precadere la parte barbateasca unde organele genitale sunt dezvoltate mult mai repede decat la partea femeiasca .

Evan Punkt spunea...

@KEKY pana sa ajungi la nivelul celor de la Kazaky mai dureaza putin, vvreo 4 secole. Crede-ma cu atitudinea asta nu vei "cuceri" Romania. Imi pare rau sa o spun si nu mi-as dori sa jignesc dar sincer, nu e prea dragut sa te expui extra fardat intr-o lume comunista ca a noastra. Extragea-i mai multa atentie daca erai mai natural si probabil ajutai comunitatea LGBT, in acest caz nu prea cred...