duminică, 13 septembrie 2009

PLANETA ROMEO

UN SITE  PE CARE NOI ,GAY-I,NU AVEM CUM SA NU IL  CUNOASTEM. UN SITE DE SOCIALIZARE UNDE SE LEAGA NOI PRIETENII,SI DE CE NU MARILE IUBIRI POT LUA FIINTA .
ASA ARATA ,DACA INCA NU L-ATI VIZITAT :
PRIMA DATA CAND AM INTRAT ,NU AVEA INTERFATA IN LIMBA  ROMANA DAR AM FOST SURPRINS SA CONSTAT CA MII DE GAY DIN TOATA ROMANIA AVEAU PROFILE PE ACEST SITE.PROFILELE SUNT STRUCTURATE PE REGIUNI ,JUDETE ,ORASE.POTI INTALNI TOT FELUL DE OAMENI .
CATEVA INSTANTANEE.
VIZIONARE PLACUTA .:)Un comentariu:

Inutilitate spunea...

Se leaga,printre altele,marile iubiri pe Gayromeo?
Pe cat sunt eu de ocrotitor cu comunitatea gay,pe atat sunt de critic,vizavi de "relatiile" dintre gay.
95% dintre gayi Romaniei ii consider DEPRAVATI,fiecare da sens propriu "relatiei",cand abia s-a inhamat intr-o relatie,hopa ca gaseste altul pe Gayromeo,site-ul care a facut din gayi Romaniei unii mai mult virtuali decat reali,dandu-le dependenta,iar cei care traiesc deja in vreo relatie,vai de ei,relatia e cu toti,deschisa pana in panzele ...roze !
Sunt gay dar daca m-as naste din nou nu as mai vrea sa fiu niciodata gay.
Am ajuns la 40 de ani si nici pana in ziua de azi nu am putut gasi iubirea ,....printre utilizatorii dependenti de Gayromeo.
Doar pierde vara pe site cu miile,nesimtiti care vorbesc mizerabil,ignoranti,cersetori de poze porno,mincinosi,privitori cat cuprinde,falsi gay dar curiosi : oameni care au uitat sa mai traiasca in realitate din pricina unei boli fara leac : GAYROMEO !