duminică, 8 mai 2011

Religia o mare pacaleala

O abordare comica a fricii noastre de moarte.Vrem sa stim ca dupa ce murim este cineva acolo care ne primeste ...in functie de cat am cotizat la biserica ?!
Pentru unii asa este .
O mica precizare :religia este o pacaleala ,Dumnezeu exista DAR,nu asa cum ne este inoculat azi de structurile "satanice" a caror scop e bunastarea lor .
Dumnezeu este iubire iar El iubeste creatia Lui nu o distruge dupa concepte catolico-ortodoxo-protestanto-islamico.... etc

Un comentariu:

Anonim spunea...

interesant ca te-ai straduit , ma gandeam sa "imi dau cu parerea " asa ca el .....nu a demonstrat nimik .....a afirmat ceva ce nu se poate proba ....eu as putea afirma ca in loc de creier are graunte dar nu pot dovedi asa k ramane o simpla afirmatie pe baza careia sa ma amuz .... a facut mai mult de atat?? aaa a ramas satisfacut de inexistenta dumnezeului lui ...daca nu exista dumnezeu ...ne absolvim de vina ....orice am face e ok ...asa k trecem constiinta "in rezerva"
L-a acuzat pe D-zeu de razboi coruptie si multe altele care ni le facem cu mana noastra (liberul arbitru)...i-ar fi placut sa fie robot Poate ca un sentiment potrivit care l-as avea cu privire la el e ...mila