duminică, 13 mai 2012

Romanii au talent in as alunga talentele

Scandal ,mare scandal dupa ce au aparut in presa poze"compromitatoare"cu unul dintre finalistii emisiunii"Romanii au talent" de pe Pro TV.
Se pare ca Mihai Petraiche ar fi facut o perioada videochat pe un site pentru adulti cu tematica gay .

Asa ,si ?!
Toate tabloidele au sarit la beregata omului cum ca ar fi mizat pe mila romanilor ,la faza cu accidentul si ca din acest motiv ar fi ajuns in finala .


Cancan,in stilu-i caracteristic,il pune pe sportiv la zid,de parca ar fi subminat economia de stat .
Oare cand o sa intelegem ca VIATA PRIVATA a unui om NU are voie sa fie etalonul pentru PERFORMANTELE (oricare ar fi ele ) oricaruia dintre noi !
Cat de abject ar fi ,ca  primirea unui job sa fie in functie de cum si cat ti-ai futi nevasta sau amanta  in ultima perioada ?!
Asa ca nu vedeti nicio legatura ?
EXACT SI AICI ! PERFORMANTA SPORTIVULUI NU ARE NICIO LEGATURA CU VIATA LUI PRIVATA,SAU AL DOILEA LUI JOB!
E jenant si incepe sa fie scandalos ,cum in Romania anului 2012,tot ceea ce e legat de orientare sexuala e prezentat intr-un fel dezinformat si malitios .
Vedeam o secventa cu Razvan Ciobanu la Capatos pe Antena 1 ,iar pe burtiera ecranului mesajul :

...cum a ajuns artistul homosexual !!!! si dependent de droguri!
Cum pula mea, a ajunge un om heterosexual,bai Capatos!!!!
Mihai Petraiche a ajuns in finala la "Romanii au talent" datorita TALENTULUI sau si a sacrificiului pe care l-a facut pentru a face ceea ce ii place cel mai mult : SA DANSEZE .
Restul nu ar mai trebui sa ma intereseze !Dar ,noi romanii,avem talent in a ne fugarii valorile,in a le desconsidera  si abia cand strainii ii descopera si ii pun in valoare incepem si noi sa ii apreciem din nou .
Vezi cazul tenorului Bogdan Mihai .

Ce conteaza ca e o voce inestimabila ! Conteaza ca la petreceri ,omu' se cam incinge si poate...poate ii plac si barbatii ! La naiba cu poponaru',de ce sa cante in Romania ? Sa cante in strainatate , ce pula me !
Mentalitatea aceasta TREBUIE schimbata ! Conteaza valoare omului ,indiferent pe cine iubeste !