miercuri, 21 martie 2012

Girl Gone Wild...impreuna cu Madonna

Madonna , asa cum o stim noi ,se intoarce ! Aerul de bunicuta pocaita care l-a adoptat in ultima vreme ,pare ca nu ii aduce prea mult succes .E normal ! Pentru ca succesul Madonnei e construit pe imaginea fetei rebele ,lipsita de orice prejudecata ,gata sa socheze pe toata lumea cu aparitiile ei !
Dupa vizita la Bucuresti , Madonna , intra in dizgratia  romanilor,bine a unora dintre romani ,care s-au simtit lezati de comentariile ei in legatura cu homosexualii si tiganii.Ce sa faci ,asa-i romanu ..tolerant din cale afara .Stiti  ,iubim tiganii dar le uram comportamentul ! La fel si gay ,ii iubim ..dar in  puscarii si spitale de psihiatrie ,material de studiu pentru  Josef Mengele , parca le-ar sta mai bine .Dar sa ne intoarcem la oaia ,noastra ,pardon ,oile noastre : Madonna ,dar mai ales la ultimul ei  videoclip la piesa  "Girl Gone Wilde",mai pe romaneste "Fetele o i-au razna ".
Interesant ,si mai ,ce sa o mai lungesc .Ii fain ,iar ideea cooptarii celor de la "Kazaky" geniala !Cunoscatorii in materie  de barbati ...pe tocuri stiu la cine si ce ma refer .
Cine sunt ei  ? Da un clik pe situl lor oficial :http://www.kazaky.com/about/,iar aici ,mai jos ,o monstra din ceea ce stiu sa faca ei .
Hai ziceti ca va place ...stiu ca va place ...nu va plac tocurile ?Hmmm,hai sa ne mai uitam la un clip .Merita ...doamne ce ... draguti ar fi fara tocuri :))


Prima piesa postata se numeste"In de middle" iar a doua simplu "Love".
Intorcandu-ne la Madona ,eu zic ca a obtinut ce si-a dorit prin cooptarea celor de la Kazaky,adica putina atentie si muuuuuulte dispute pe net ,in care e acuzata ( fara motiv )ca o copiaza pe Lady Gaga  :)).
Pai jumatate din ce e Gaga ,nici nu era parte componenta a vre-unui spermatozoit din boasele lui tata-su ,cand Madona  filma " Justify my love"


sau "Deeper and depper ".


Defapt ,toata lumea stie ca Madonna e mentorul lui Ledy Gaga,desi nu toata lumea o recunoaste.
Ideea e ca imi place  cand fetele o i-au razna,iar baietii umbla pe tocuri ! Super piesa  si clipul melodiei !