joi, 6 ianuarie 2011

Sa traiesti bine,Romania


Cu greu realizezi ce "elite"avem si cine ne reprezinta in diverse institutii internationale .Cu greu ma dezmeticesc si realizez de ce imi merge atat de prost.Si imi amintesc cu scarba de ce imi e urata politica.
Citeam sitirile online si ce sa vezi,Vadim Tudor versus statul roman.
Hmmm,e prea mult spus.Vadim versus interese mascate.
Stam si ma intrebam ,oare de ce acum ,in momentul acesta era nevoie de scandalul acesta ?
De ce Vadim trebuia executat acum ,de ce de catre o femeie ?
Prin zgomatul azurzitor facut de Vadim prin presa ,am incercat sa disting evenimente umbrite de acest scandal,legea invatamantului ,care a trecut ca prin branza,alinta PC+PNL,faptul ca atunci cand vom merge la medic va trebui sa scoatem obligatoriu cativa banuti din buzunar, etc.
Ideea e ca ceva ,acum ,zilele astea, trebuia strecurat tiptil ,tiptil fara sa atraga prea mare atentie.
Deja devine chiar enervant de neiteresant faptul ca vreo doi judecatori de la curtea constitutionala au fost schimbati si brusc ceea ce anul trecut nu a putut trece ,a trecut acum .Practic o decizie a institutiei este contrazisa de o alta decizie a aceleasi institutii in aceeasi problema.Sa nu mai vorbim cat de scarbiti suntem de amanuntul asta insignifiant ,cum ca limba romana va fi invatata ca o oarecare limba straina de etnicii maghiari ,sau ca istoria tarii va fi predata in limba materna a etnicilor.Mai e doar un pas pana vom adera la Ungaria.
Sunt jumatate ungur ,deci ar trebui sa ma bucur ,dar asa cum legile importante sunt trecute cu ajutorul circului ,parca totul nu mai are nici0 valoare .Iti dai seama ca interesul unora sau altora primeaza interesului majoritatii sau bunului simnt,mai ales cand in joc sunt banii publici ,platiti de mine si de tine.
Intorcandu-ma la scandal a fost imposibil sa nu raman oripilat de limbajul "distinsului" domn,
"catea turbata","aschimodie" ,"tampitule ","huliganule"la care se adauga gestul incalificabil de a-i varsa paharul cu apa in fata,executantului judecatoresc urmat mai tarziu de smulgerea documentelor oficiale si aruncarea lor pe jos.Toate aceste injurii adresta unor simboluri ale statului democratic.
Dispretul total fata de organele de ordine,fata de politie ca apoi Vadim sa se pise pe politie ,il descalifica ca om politic ,cetatean responsabil ,reprezentant al Romaniei .
Dezgustator.Imi inchipui ce s-ar fi intamplat daca dezechilibratul acesta mintal ar fi ajuns la putere.
Doamne apara si pazeste.
Dar,ideea e ca a functionat.L-a harait,acesta a latrat ,dar a ,latrat unde nu trebuia iar ei si-au vazut de ale lor.
"Porcul "de Basescu a stiu unde este cuibul de viespi,a stiut sa il starneasca ,sa il controleze si sa il anihileze.
Sa traiesti bine Romania,biata de tine .