joi, 1 august 2013

Imperiul de ceata

O lectie bine invatata e o lectie invatata pe propria-ti piele! Cu totii stim acest adevar!
Traiesc intr-o lume in care goana dupa "aur" a devenit o obsesie.Vad cum intregul scop al vietilor noastre orbiteaza in jurul ideii de castig,cat mai mult in cel mai scurt timp posibil,Nu conteaza ca in proces sunt suflete omorate ,torturate, ingropate !Nu mai conteaza!

De o buna perioada de timp sunt in Cluj,am un job bun ,nu ma pot plange ,si pana nu demult un țel,un vis ,un motiv pentru care șederea mea in Cluj avea un rost .
...acum toate dispar ...m-am trezit construind imperii de ceata intr-o lume guvernata de uragane .
Lectia care am primit-o vara aceasta ar fi trebui sa-mi fie intiparata in gene inca de la procreere,cu siguranta ca nu as fi fost atat de afectat !
Ar fii trebuit sa stiu ca mama,tata,fratii TREBUIE sa fie pe primul loc,cap de afis pe lista de prioritati !
Am ignorat acest instinct , investind in imperiul de ceata, asistand neputincios la primele rafale de vant,amintindu-mi de toti cei care imi spuneau ca sunt nebun sa cred ca pot stoarce ceva din ceata !

Stau si ma intreb :"oare sunt eu egosist ?"Poate cer prea mult ! Asa e normal sa nu te vezi cu iubirea ta cu lunile rezolvandu-ti problemele tale,pentru ca "NOI" nu a existat decat in imperiul meu de ceata !
Azi dupa atata timp in care am crezut ca am un drum si un țel,ma trezesc la marginea unei prapastii ,dand caraghios din maini in incercarea disperata de a nu cadea,de a-mi gasi echilibrul ,dorindu-mi sa fie cineva langa mine si sa ma prinda ,sa nu ma lase sa cad...dar nu e nimeni ! Sunt mai importante noile tendinte in materie de decoratiuni, iar eu ca de obicei nu inteleg .

Acum inchid ochii si visez ,atat mi-a mai ramas ,visul.